Herfstige Krieltjes Salade
Prep time
Cook time
Total time
CHEF: Soepmeteenvork
GERECHT: Hoofdgerecht
HOEVEEL: 2
Ingrediënten
- 400 gr krieltjes
- 100 gr sperziebonen
- 1 ui
- 2 teentjes knoflook
- spekjes
- 200 gr bospaddenstoelen-mix (oesterzwammen, girolles, kastanjechampignons)
- peper & zout
- bieslook
- peterselie
Bereiding
- Begin met het koken van de krieltjes. Als deze bijna klaar zijn kort de sperzieboontjes mee stomen. Heb je niet zo'n handige stapelstoompan, dan kun je ze kort meekoken...
- Ondertussen zachtjes uitje en knoflook aanfruiten en de spekjes erbij doen
- Vervolgens de paddestoelen toevoegen. Kan met een klontje boter, hoeft niet, wel lekker 😉 en voldoende peper + eventueel een klein beetje zout. Het geheel rustig gaar laten stoven.
- Krieltjes in een kom, paddestoelenmix erbij, sperzieboontjes erdoor en afmaken met verse bieslook & peterselie
Leave a Reply