Wat serveer je voor een troep hongerige jonge gasten?! NOU, ehhh anything, zolang het maar bier & vleesch is! Zo gezegd, zo gedaan 🙂 Voor Wouter zijn afstudeerfeestje richtten we daarom een ‘Do-It-Yourself-Burger-Buffet’ in. Een tafel vol gezondheid: gegrilde broodjes & flatbread, verse gemengde sla, zongedroogde tomaatjes, blauwe kaas, augurk & (gebakken) uien. En, op een goeie hamburger mogen de sauzen natuurlijk niet ontbreken. Die maken we dan ook altijd zelf: mayonaise, mint/peterselie- tzatziki, burger relish & bbq saus.
En het vleesch? Twee grote, hele lamsbouten overladen met venkelzaad, rozemarijn, knoflook, limoen, mosterd & honing stopten we in de oven. Zes uur laten sudderen…en dan PULLED!
Heerlijk op zo’n stuk gegrild flatbread met een flinke dot tzatziki. Maar uiteraard serveerden we ook een ‘gewone runder hamburger’. Een minstens zo smaakvolle burger, getuige het feit dat de meeste gasten terug kwamen voor de tweede ronde 😉
Leave a Reply