Trio van Saté Tofu, Witte Bonen Tempeh & Zwarte Bonen Tempeh
CHEF: Soepmeteenvork
KEUKEN: Indonesisch
HOEVEEL: 6
Ingrediënten
Tofu/Kambing Marinade
- 300 gr Tofu
- 3 el Ketjap Manis
- 2 teentjes Knoflook
Kambing Saus
- 3 el Ketjap Manis
- 1 Sjalotje
- 3 teentjes Knoflook
- 1 el Olie
- 2 el Citroensap
- ½ tl Suiker
- ½ tl Zout
Witte Bonen Tempeh/BBQ Saus
- 300 gr Tempeh van Manenwolf
- 3 el BBQ Saus
Zwarte Bonen Tempeh/Pittige Pruimen Chutney
- 300 gr Tempeh van Manenwolf
- 3 el Chutney
Bereiding
- Pers de knoflook uit en meng door de ketjap. Laat de tofu hierin minstens een uur marineren.
- Maak ondertussen de kambing saus. Snijd het sjalotje superfijn en pers de knoflook uit. Meng de andere ingrediënten er doorheen
- Marineer de witte bonen tempeh in de BBQ saus
- De zwarte bonen tempeh heeft een heel pure en eigen smaak, dus helemaal niks aan doen!
- Grill alle stokjes kort en op hoog vuur op de bbq
- Serveren met de sausjes
Leave a Reply