soep met een vork

ork, ork, ork

Navigation
  • Catering
    • Soep met een Vork
    • BBQ
    • Borrelhapjes
    • Buffet
    • Huiskamer Restaurant
    • Maaltijden
  • Nieuws
  • Recepten
  • Over
  • Contact

Trio van Saté Hert, Rund & Gans

June 3, 2016 by soepmeteenvork Leave a Comment

Diner Koopgoot17

Trio van Saté Hert, Rund & Gans
 
Print
CHEF: Soepmeteenvork
KEUKEN: Indonesisch
HOEVEEL: 6
Ingrediënten
Hert/Kambing Marinade
  • 300 gr Hertenbiefstuk
  • 3 el Ketjap Manis
  • 2 teentjes Knoflook
Kambing Saus
  • 3 el Ketjap Manis
  • 1 Sjalotje
  • 3 teentjes Knoflook
  • 1 el Olie
  • 3 tl Sambal
  • 2 el Citroensap
  • ½ tl Suiker
  • ½ tl Zout
Rund/Chimichurri
  • 300 gr Runderpoulet
  • 4 el Olijfolie
  • 2 teentjes Knoflook
  • 1 rode Peper/chili flakes
  • bosje Peterselie
  • snufje Oregano
  • snufje Komijn
  • ½ Citroen (rasp & sap)
Gans/Pittige Pruimen Chutney
  • 300 gr Ganzenfilet
  • 3 el Chutney
Bereiding
  1. Pers de knoflook uit en meng door de ketjap. Laat het hert hierin minstens een uur marineren.
  2. Maak ondertussen de kambing saus. Snijd het sjalotje superfijn en pers de knoflook uit. Meng de andere ingrediënten er doorheen
  3. Maak de chimichurri. Neem ongeveer de helft apart en laat het rundvlees hierin marineren. Serveer de rest als saus.
  4. Ganzenfilets alleen licht kruiden met wat zout & peper
  5. Grill alle stokjes op de bbq. Pas op hert & gans kunnen snel uitdrogen! Dus, kort op hoog vuur zodat ze mals en sappig blijven
  6. Serveren met de sausjes
3.5.3208

 

Filed Under: Bijgerecht, Grill, Hapje, Recepten

« XXL Vaarwater Diner
Trio van Saté Tofu, Witte Bonen Tempeh & Zwarte Bonen Tempeh »

Leave a Reply Cancel reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Ork, ork, ork…

Soep met een Vork verzorgt lunches, werkbijeenkomsten, recepties, feesten/partijen en (bedrijfs)evenementen. Je kunt bij ons terecht voor een keur aan soepmaaltijden, maar ook voor heerlijke borrelhapjes, een fikse bbq, uitgebreid buffet en meer!

Onze manier van koken is het beste te karakteriseren als 'zonder poespas'. We maken het liefst eenvoudig en eerlijk eten. Dat betekent een focus op pure, stevige smaken + dagverse ingrediënten van het seizoen + verrassende èn beproefde combinaties

Kortom, gewoon goed en toch een beetje bijzonder!

  • Email
  • Facebook
  • Instagram
  • Pinterest
  • Twitter

Soep met een Vork







Petra Maas & Katim Maskoet
Pinda-kaas, spruitjes en sambal, west meets east fushion… » Lees verder «

Instagram

Zoeken

Categorieën

Meta

  • Log in
  • Entries feed
  • Comments feed
  • WordPress.org

Soep met een Vork

Bergpolderstraat 57 aII
3038 KB Rotterdam
info@soepmeteenvork.nl

Neem contact op…

Popular Posts

Copyright © 2021 —soep met een vork • All rights reserved.

Genesis Framework • WordPress • Log in