Virgin Mary & Brood met Ricotta van wildgeplukte Kruiden
 
 
CHEF:
Ingrediƫnten
Virgin Mary
  • 120 ml Fire Cider van Manenwolf
  • 480 ml Tomatensap
  • 12 drupjes Tabasco
  • 6 twijgjes Selderij
Hapje
  • Brood
  • Ricotta
  • 1 el Olijfolie
  • Wildgeplukte Kruiden (salie, peterselie, rozemarijn, tijm)
  • Citroenrasp
  • Zout & Peper
Bereiding
  1. Doe 20 ml fire cider in een klein glaasje, voeg 80 ml ijskoud tomatensap en een paar drupjes tabasco toe. Serveer met een stukje selderij
  2. Ricotta mengen met de olijfolie, kruiden en klein beetje citroenrasp. Afkruiden met zout & peper
Recipe by soep met een vork at http://soepmeteenvork.nl/virgin-mary-brood-met-ricotta-van-wildgeplukte-kruiden/