Het woord ‘gnocchi’ komt van het Italiaanse woord ‘Nocchio’, dat ‘een knoop in hout’ betekent (je weet wel van Pinocchio 😉 Kleine zachte, fluffy knoopjes dus 🙂 Gnocchi di Patate Print CHEF: Katim & Kenna GERECHT: Hoofdgerecht KEUKEN: Italiaans HOEVEEL: 8 Ingrediënten 1,5kg aardappels 2 eigelen snufje zout snufje nootmuskaat 150gr bloem (tipo 00)…
Gevulde Portobello
5 from 1 reviews Gevulde Portobello Print Prep time 15 mins Cook time 20 mins Total time 35 mins CHEF: Soepmeteenvork GERECHT: Bijgerecht; voorgerecht KEUKEN: Italiaans HOEVEEL: 2 Ingrediënten 2 grote portobello paddestoelen 1 teentje knoflook 1 sjalotje 100 gr gemengde wilde paddestoelen klontje boter peper verse peterselie 2 el mascarpone stukje Blue…
Vitello Tonnato
Vitello Tonnato Print Cook time 5 mins Total time 5 mins CHEF: Soepmeteenvork GERECHT: Voorgerecht KEUKEN: Italiaans HOEVEEL: 2 Ingrediënten Vitello Tonnato 150 gr dikgesneden fricandeau 1 blikje tonijn 2 ansjovisfilets 2 hardgekookte eigelen 1 el kappertjes 2 el olijfolie sap van 1 citroen Bereiding Vitello Tonnato Plaats de plakken fricandeau op een…
Risotto ai Funghi
Risotto ai Funghi Print CHEF: Soepmeteenvork GERECHT: Hoofdgerecht KEUKEN: Italiaans HOEVEEL: 2 pers. Ingrediënten 1 teentje knoflook 1 sjalotje 300 gr gemengde wilde paddestoelen klontje boter peper verse peterselie 1 kopje risotto witte wijn bouillon Bereiding Doe een beetje olie in de pan en fruit de knoflook en het sjalotje. Voeg de paddestoelen en…