5 from 1 reviews Saté van de Chef Print Prep time 10 mins Cook time 30 mins Total time 40 mins CHEF: Soepmeteenvork GERECHT: Hapje, bijgerecht, grill KEUKEN: Indonesisch HOEVEEL: 10 Ingrediënten 1 kg vlees (varkenshaas of kip) 1 sjalotje 3 tenen knoflook 2 cm gember ketjap 5 djeruk purut 1 el komijn/djinten…
Trio van Saté Tofu, Witte Bonen Tempeh & Zwarte Bonen Tempeh
Trio van Saté Tofu, Witte Bonen Tempeh & Zwarte Bonen Tempeh Print CHEF: Soepmeteenvork KEUKEN: Indonesisch HOEVEEL: 6 Ingrediënten Tofu/Kambing Marinade 300 gr Tofu 3 el Ketjap Manis 2 teentjes Knoflook Kambing Saus 3 el Ketjap Manis 1 Sjalotje 3 teentjes Knoflook 1 el Olie 2 el Citroensap ½ tl Suiker ½ tl Zout…
Trio van Saté Hert, Rund & Gans
Trio van Saté Hert, Rund & Gans Print CHEF: Soepmeteenvork KEUKEN: Indonesisch HOEVEEL: 6 Ingrediënten Hert/Kambing Marinade 300 gr Hertenbiefstuk 3 el Ketjap Manis 2 teentjes Knoflook Kambing Saus 3 el Ketjap Manis 1 Sjalotje 3 teentjes Knoflook 1 el Olie 3 tl Sambal 2 el Citroensap ½ tl Suiker ½ tl Zout Rund/Chimichurri…
Spruitjes met sambal
5 from 1 reviews Spruitjes met sambal Print Prep time 5 mins Cook time 15 mins Total time 20 mins CHEF: Soepmeteenvork GERECHT: Bijgerecht KEUKEN: Indonesisch HOEVEEL: 2 pers. Ingrediënten Spruitjes, nuchtere op de Hollandse klei gegroeide wintergroente Sambal, karaktervolle Indonesische lekkernij met veel pit en een klein beetje zoet Bereiding Spruitjes schoonwassen,…